tiistai 3. toukokuuta 2016

#189 Korvaongelmien paluu

Paten korvien kanssa ollaan takuttu siitä asti kun koira on meille muuttanut. Alkuun korvissa ei ollut mitään isompia ongelmia, mutta hiljalleen alettiin taistelemaan hiivatulehduksia vastaan ja ollaankin tehty työtä korvien parantumisen eteen. Kuitenkaan ainakaan vielä ei olla keksitty sitä reseptiä millä korvat pysyisivät kunnossa ja ajeltiinkin maaliskuun lopulla Paten kanssa eläinlääkäriä tapaamaan.

Korvat olivat varmaan todella arat juuri tuona päivänä, sillä Pate ei olisi millään antanut koskea korviin. Kuitenkin ell sai otettua näytteen korvista, mutta halusi silti tutkia korvat vielä paremmin joten päädyttiin rauhoittamaan poika, jotta korvat saatiin tutkittua ja putsattua kunnolla.

Odottelin Paten kanssa siihen asti kunnes rauhoite vaikutti ja lääkäri tuli hakemaan koiran toimenpidehuoneeseen. Jonkin ajan kuluttua minulle tultiin sanomaan että saisin mennä odottelemaan herätteen vaikuttamista, eikä mennyt kauaakaan kun Pate heräsi ja lähdettiin maksamaan laskua.

Kotiin saatiin parin viikon korvatippakuuri sekä puhdistusainetta korville. Näillä eväillä ja ruokavalion tarkemmalla seuraamisella ja mahdollisilla muutoksilla toivottavasti saataisiin korvat lopullisesti kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti