lauantai 28. toukokuuta 2016

#196 Oivalluksia ja rallytokoilua



Tiistaina (24.5) suunnattiin taas kentälle ohjattujen treenien pariin. Ratana meillä oli haastetta antava mutta perustekniikoilla suoritettava rata.

Radan alussa saatiin oman ohjauksen aiheuttamana jonkinlaista säätöä aikaan 3-5 välille, mutta kunhan vain jaksoi hidastaa hieman omaa ajtuksen juoksuaan, niin alkoi ohjauksetkin osua kohdilleen ja homma jopa sujua, kun tuntuu että pilaan homman aina kiirehtimällä.

Kepeille ohjaus oli taas alussa hakusessa, mutta kunhan vain itse tajusin ottaa mukaan jarrun, saatiin kepit menemään hyvällä mallilla ja voi että miten hienosti mun pieni kepit tekeekään!

Kutosputkeen Pate irtosi ilman mitään epäröintiä ja jollain ilveellä osasin itsekkin olla niin ajoissa, että kerkesin kutos seiskaväliin tehdä rauhassa valssin. Kasille olisi voinut tehdä saksalaisen, mutta jotenkin mun ajatus päätti lakata toimimasta juuri tuolloin, joten ei päästy lähellekkään sitä miltä saksalainen olisi pitänyt olla.

Toisella kierroksella jatkettiinkin sitten loppupätkä eli 10-22. Puomi ja A jätettiin pelistä heti aluksi pois, sillä Paten kanssa joudutaan rakentamaan meille uudelleen kontaktit, joten ei ole mitään järkeä ottaa esteitä nyt kokonaan, kun koira on unohtanut koko esteet.

16-18 väli meni mallikkaasti kiitos viime viikon treenin. 19 esteen jälkeen kuski unohti radan joten stoppasin homman siihen ja otettiin uusi yritys. Nyt loppukin sujui jo mallikkaammin ja kun saatiin vielä oma ohjaus kuntoon, sujui loppu vieläkin paremmin ja päästiinkin odottelemaan seuraavan viikon treenejä.

Torstaina (26.5) suunnattiin rallyn korvaaviin treeneihin.

Perjantaina (27.5) olikin sitten meidän normaalit viikkotreenit rallytokon parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti