lauantai 30. huhtikuuta 2016

#188 Treenikieltoa

Torstaille 18.3 löytyi pitkästä aikaa sopiva väli agilityn pörssipaikalle. Muutaman muutoksen jälkeen lähdettiin treenaamaan meidän entisen valmentajan ryhmään.

Rataa rakentaessa katsoin että rata oli todella mielenkiintoisen oloinen, sillä pitkästä aikaa radalla oli A, joka on semmoinen hassu este mulle että satunaisesti lopetan ohjaamisen sille, vaikka rata jatkuisi vielä pidemmälle. Tälle radalle A:n suorittaminen oli laitettu oikein kolmeen kertaan, joten rata oli ihan täydellinen minulle.

Kuitenkaan ei päästy Paten kanssa tähän vaiheeseen, sillä Paten korvat ovat jonkin takian koko ajan huonossa kunnossa vaikka niiden paranemisen eteen on tehty vaikka ja mitä, niin ei saatu ottaa ollenkaan kontakteja radalla. Tämä harmitti minua hirveästi, sillä kontaktit ovat juuri sellaisia esteitä mitä meidän pitäisi saada treenata jotta saataisiin joskus ne menemään kokonaisina esteinä.

Tehtiin kuitenkin lyhyitä pätkiä radasta ja saatiin jotain onnistumistakin aikaan vaikka meinasin unohtaa radan ihan täydellisesti kun jätin muutaman esteen välistä. Tästä aiheutuikin mulle ominaista sekoilua ohjaamisessa jonka takia mm. juoksin kerran esteeseen...

Toivottavasti joskus päästäisiin tekemään tämmöistä treeniä niin että saataisiin tehdä kaikkia esteitä jotta saataisiin testata miten pitkälle akan muisti riittää radalla jossa vaikeat esteet toistuvat useasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti