lauantai 9. huhtikuuta 2016

#182 Mökkeilyä ja treenausta

Helmikuun puolessavälissä sää oli välillä todella ihanan keväinen joten tiistaina pakattiin itsemme ja koira autoon ja suunnattiin mökille pariksi tuntia.

Mökillä Pate sai rallitella vapaana niin paljon kuin pieni koira vain suinkaan jaksoi ja välillä nakeltiin vähän palloa ja hyökittiin lumikinoksiin kun yritettiin saada pallo suuhun. Kotiinpäin lähtiessä koiran sijasta autoon yritti jokin lumihirviö, sillä ainakin Paten parta oli ihan lumipaakeissa. Kotimatkalla olikin hyvin rauhallinen ystävä, sillä Pate nukahti melkein heti kun lähdettiin ajelemaan kotiapäin.

Keskiviikkona suunnattiinkin sitten hallille jonne haettiin myös Juice mukaan. Juicen kanssa jatkettiin putkien ja hyppyjen parissa treenailua.Jonkin takia hallin matto veti juicen nenää koko ajan puoleensa, joten treenauksesta ei oikeastaan tullut mitään tälläkertaa ja muutaman onnistuneen kerran jälkeen lopetettiinkin treenit siihen.

Paten kanssa tehtiin ihan kunnon rataa. Koira teki taas hommia hienosti, mutta jonkin takia sitä pitää itse aina sooloilla radalla... Saatiin kuitenkin suhteellisen onnistunutta ratapätkää aikaan.

Perjantaina oli sitten taas aika rallytreenien. Tehtiin taas ihan kunnon rataa johon sisältyi myös koiran kiertäminen. Meillä tämä on yksi vaikeimmista kylteistä, sillä Pate ei pysy ikinä paikallaan käskystä tai vaikka miten yrittäisi pitää namia koiran nenän edessä. Saatiin kuitenkin yksi onnistunut kierto aikaan.

Lopuksi rataa sai tehdä myös oikealla seuruuttaen ja tehtiin Paten kanssa myös tätä ja tämä onnistui meillä hyvin, sillä yritän aina satunaisesti tehdä seuruuta molemmilla puolilla, jotta saataisiin seuruu joskus sujumaan kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti