tiistai 5. huhtikuuta 2016

#181 Hyvänmielen ratapössöilyä

Lähdettiin Paten kanssa vähän extempore hallille treenailemaan ja kokeilemaan miten uusi matto toimisi valokuvauksessa kun olin ilmoittanut pitäväni valokuvauspäivä kakkosen.


Aluksi kokeiltiin ottaa muutama kuva hypyllä, mutta meidän lähdössä pysymis ongelma tuotti tähän oman hankaluutensa, joten muutaman suhteellisen onnistuneen odotustreenin jälkeen siirryttiin puomille jossa treenattiin samalla 2on2off:ia ja napattiin pari kuvaa.

Puomin jälkeen yritin ottaa vielä vähän putkittelukuvia, mutta nähä eivät onnistuneet yksin, joten siirryttiin aika nopeasti tekemään jonkinlaista treeniä.

Alkuun muisteltiin taas keppejä ja saatiinkin ottaa monta kokeilua ennen kuin saatiin kepit onnistumaan. Onnistuneiden keppien jälkeen alettiin tekemään erinäisiä ratapätkiä joista ensimmäiseen kuului kepit-puomi-takaakierto-putki-hyppy. Saatiin pätkä onnistumaan hyvin, vaikkakin kontaktiasennon hakemiseen meidän täytyisi saada jotkin tehotreenit, kun käskyllä tupataan pysähtymään koiran mitan verran liian ylös enkä ole vielä keksinyt keinoa millä saisin ryömitettyä Paten alaspäin, niin että koira loppupeleissä pysähtyy oikeaan kohtaan.

Toiseen pätkään sisältyi pari hyppyä sekä monta putkea ja A-putki erottelu. Olin yllättynyt että Pate erotteli niin hienosti kummalle esteelle oltiin menossa vaikka olin ihan varma että saan itse sössittyä homman jotenkin mikä aiheuttaisi koiran ampaisemisen A:lle putken sijasta.

Lopuksi otettiin tätä viimeistä pätkää myös niin, että kokeilin ohjata Patea ilman käsiä ja homma toimi yhtä hienosti kuin käsienkin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti