tiistai 25. elokuuta 2015

#117 Omatoimi 30.07

esteet eivät ole ihan oikeilla kohdilla
Meidän treenitauko meinasi venähtää kahteen viikkoon, mutta hankin avaimen LAKKE:n kentälle joten lähdettiin treenaamaan omatoimisesti. Mulla ei ollut mitään ajatusta siitä että mitä me treenattaisiin, joten päätin katsoa että mitä kentältä löytyy ja säätää sen mukaan.

Kentällä oli valmiina jonkinmoinen rata, josta muokkaisin meille sopivan lyhyen pätkän, joka sisälsi hyppyjä, pari putkea sekä pituuden.



Aluksi tehtiin 1-5 pätkää muutaman toiston verran. Pätkä sujui hyvin ja sain Paten ohjattua putkellekkin ihan mukavasti, vaikka mentiinkin ns. vaikeammasta päästä joka oli kauempana hypystä.

Kun saatiin radan pätkä sujumaan, pidettiin pieni tauko jonka jälkeen vaihdoin dummyn nameihin ja naksuttimeen ja naksuttelin Patelle hetken rengasta. Rengas alkaa sujumaan meillä hyvin vaikka ollaan aloitettu renkaan kunnollinen opettaminen vasta nyt lakken aikana. Toiseen suuntaan meidän pitäisi vielä saada varmuutta renkaaseen.

Renkaan naksuttelun ja tauon jälkeen siirryttiin toiselle radalle, joka koostui 1-4-6-7 pätkistä, eli viitoseste jäi pois. Tämä pätkä sujui alun osalta hyvin ja muutamat ohijuoksut saatiin otettua pituudelle. Hiljalleen rata alkoi sujumaan ja päästiin lopettelemaan treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti