lauantai 8. elokuuta 2015

#112 ohjaajaa treenaamassa

Täällä lapualla on muutamana keskiviikkona järjestetty ohjaajien tekniikka treenit joihin olen ajatellut osallistua, mutta jätin yhdet treenit välistä ja 15.7 sitten viimein päätin osallistua treeneihin ja kyllä kannatti.

Aloitettiin treenit tekemällä alkuverryttelyt ja tämän jälkeen aloitettiin varsinaiset treenit ja alkuun tehtiin 2x5 veto treeniä. Aloitettiin treeni niin että koko ajan nostettiin tahtia, niin että viimeinen veto sai olla jo ihan täysiä tehty. Vetojen matka oli noin 100m(?) ja meille sanottiin että matka voi olla maximissaan agilityradan mittainen (n. 150-170m).

Vetosarjojen välissä pidettiin kolmen minuutin tauko ja tämän jälkeen tehtiin vielä toinen samanlainen setti. Kun toinenkin vetosetti oli saatu paketiin, siirryttiin agilitykentän puolelle, jossa meitä odotti seuraavanlainen rata:


Ratapiirros ei ole ihan kohdillaan, mutta rata alkoi hypyllä josta se jatkui putkelle ja hyppyjen kautta putkeen ja pituuteen (kuvassa okseri) ja putkelta aina hypyille ja sieltä putken kautta hyppysuoralle ja viimeiseen putkeen.

Saatiin alussa tutustua rataan ja miettiä että milläs tavalla sitä ohjaisi mielikuvitus koiraansa radalla. Kakkosen ja kolmosen väliin tein itse jonkun valssikäännös sotkun ja jatkoin matkaani aina putkelle 11 jossa taas vaihdoin jonkin valssisotkun kautta ohjauspuolta, jolla jatkettiinkin aina tuonne esteelle 15 jossa tein takaakierron ja siitä vielä viimeiselle putkelle.

Välillä kyllä rata oli semmoistakin sekoilua, että taisin keskittyä enemmän vain juoksemaan sen lävitse kuin oikeasti ohjaamaan sitä mielikuvitus koiraani : D Treenit olivat todella mukavat ja oli kiva välillä päästä koiratta radalle ja päästä kokeilemaan tälläistä "haastavampaa" rataa huomatakseen jotta ne omat taidot riittävätkin myös haastavimmille radoille jo tässä vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti