tiistai 11. elokuuta 2015

#113 Pikatreenejä

Tiedättekö sen tunteen kun tekee mieli treenata lajia X mutta lihasjumit eivät innosta sen lajin treenaamiseen ja vaihdatkin treenisuunnitelmat lajiin Y, ennen kuin kuitenkin palaat sen alkuperäisen lajin pariin?

Meille kävi näin yhdellä viikolla kun loppuviikosta tuli sellainen tunne että olisi tehnyt mieli treenata agilityä mutta ohjaajien treeneistä tulleet lihasjumit eivät innostaneet spurtteihin radalla, joka johti treenisuunnitelmien muuttumisen agista rallytokoon. Erinäisten muuttujien (eli siis kylttien unohtamisen takia) jätettiin rallynkin treenaaminen välistä ja käyttäessäni Patea pihalla, nappasin namipussin ja naksuttimen mukaan ja tein takapihallamme pikatreenin agilityn parissa.

Pikatreeni sisälsi naksuttelua renkaalle, joka alkaa sujumaan koko ajan paremmin ja pitäisikin varmaan nostaa rengasta parilla sentillä, jotta saataisiin siihen vähän vaikeutta, sillä nyt Pate saa melkeimpä käveltyä renkaan lävitse. Lisäksi treenattiin myös vähän takaakiertoja, jotka eivät meillä meinaa toimia oikein radalla, mutta muuten ne sujuvat ihan hyvin. Kuvasin treenit myös videolle joten alta löytyy meidän pikatreenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti