lauantai 15. elokuuta 2015

#114 Ohjaaja kuntoon ja ryhmä

En kerennyt kerran meidän korvaavaan agilityyn, mutta samana iltana oli ohjaajien treenit joihin kuintekin kerkesin matkaan.

Alkuverryttelyn jälkeen alettiin tekemään erilaisia liikkeitä joilla treenattiin koordinaatiota. Koordinaatio liikkeitä tehtiin aina kaksi ja välissä oli kävelypalautus. Lopuksi tehtiin kuuden kohdan kuntopiiriä joka varmasti sai viimeisetkin lihakset huutamaan. Loppuverkat ja verryttelyt vielä ennen kotiinlähtöä.

Alkeiskurssin lähestyessä loppuaan alkoi ajatukset jo siirtyä syksyyn ja siihen että miten harrastaminen tulisi jatkumaan kurssin loputtua. Tiedossa oli jo se, että vaikka haku syksyn ryhmiin avautuikin, ei alkeiskurssilaisilla ollut mahdollisuutta hakea ryhmiin, joka alkoi näyttämään meidän kohdalta taas siltä, että se niin hyvin alkanut agilityn treenaaminen tulisi "liian nopeasti" päätökseen.

Kuitenkin joku tiesi taas meitä paremmin ja sainkin meidän valmentajalta viestiä, että syksyn ryhmiä katsoessa oli päättäjillä tullut mieleen parin alokoirakon siirtämistä parempaan ryhmään ja meille tarjottiin toista paikkaa. Lukiessani viestin hypin riemusta ja en voinut uskoa asiaa todeksi vaan vasta useamman lukemisen jälkeen tajusin että meidät oikeasti halutaan parempaan seuraan, joten innolla lähetin myöntävän vastauksen ja vielä yhden varmentavan viestin jälkeen olin satavarma siitä, että me vaihdettaisiin ryhmää. Tämä meinasi sitä, että meidän viimeiset alotreenit jäi väliin sillä 27.7 aloitettiin treenaus uudessa ryhmässä joka on alkeet-mölli1 ryhmä, jossa toivottavasti kehitytään vielä enemmän ja mahdollisesti joskus tulevina vuosina uskallettaisiin kokeilla starttaamista myös mölliluokassa joissain epiksissä, mutta sitä ennen kurkataan kuitenkin meidän ekoihin treeneihin tässä uudessa ryhmässä, joka sisälsi uuden treeniajan sekä uuden ohjaajan.
 
Kuitenkin ensimmäiset uuden ryhmän treenit peruuntuivat, joten parin viikon taukoa paikattiin kisoilla sekä omatoimitreeneillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti