tiistai 18. elokuuta 2015

#115 Kisakoirakkoa hakemassa

28.7 oli aika meidän toisen kisadebyytin, kun startattiin LAKKEn epiksissä. Mietin pitkään otetaanko Paten kanssa yksi vai kaksi starttia, mutta loppupeleissä ilmoitin meidät kahteen starttiin.

(c) Sami Ritoniemi
Kisapäivälle saatiin onneksi hyvä sää, joten oli mukava kisata ensimmäistä kertaa ulkona. Tasona meillä oli taas supermöllit 20cm rimoilla. Nähdessäni radan, olin ihan varma että radasta ei tule mitään, sillä Pate on niin onnellinen putkittelija kentällä, että olin ihan varma siitä, että koira suorittaisi radan ihan miten sattuu.

Ensimmäinen rata meni ihan hyvin, mutta kolmosputkesta Pate meinasi lähteä väärään suuntaan, sekä nelonen juostiin nätisti ohitse, vaikka miten yritin koiran ohjata oikeasta kohtaa. Loppurata sujui suhteellisen hyvin, vaikka kutosputkelta piti vetää ohitse, ennen kuin putken pää löytyi. Radalta tuloksena HYL.

(c) Sami Ritoniemi
Lisästartille päätin että nyt sitten mennään eikä meinata joten radalle lähdettiin hakemaan puhdasta suoritusta. Rata sujuikin paljon paremmin, mutta jonkin ihmeen takia herra päätti kolmosputkesta kääntyä takaisin. Kuitenkin sain koiran takaisin putkeen ja päästiin jatkamaan rata loppuun. Toiselta radalta saatiin tulokseksi 5vp. Joten vähän paremmin tällä kertaa.

Näillä on hyvä jatkaa tuleville radoille : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti