tiistai 4. elokuuta 2015

#111 miehen mittaista heinikkoa ja ratarallia

 

Yllä olevassa piirroksessa on meidän yhden omatoimi treenikerran kaikki radat.

Rakensin kentälle pari pätkää Lagun 1.7. olleista kisoista, mitkä olivat meille ongelmallisia. Aloitettiin treenit tuosta taaemmasta pätkästä joka sisälsi kolme hyppyä ja putken, eli lagun radasta esteet 1-4.

En tiedä että rakensinko pätkän väärin vai oliko ohjaaja tällä kertaa kartalla, sillä nyt tässä pätkässä ei ollut mitään ongelmaa. Kun tämä pätkä sujui hyvin, siirryttiin tuossa alussa olevaan hyppy - putki - hyppy - hyppy pätkään. Tällä pätkällä ainut ajatus oli se, että itse painelisin mahdollisimman täysiä koko pätkän enkä himmailisi yhtään ennen loppua ja tällä ajatuksella pätkä sujuikin hyvin, vaikka välillä meinasinkin lopettaa etenemisen putkella, mutta kunhan vain muistutti itseään että pitää vain juosta, sujui pätkä hyvin.

Ratapätkien väliin käytiin vähän treenamassa rengasta joka sujuikin hyvin ja muutaman onnistuneen kerran jälkeen siirryttiinkin yhdistämään ratapätkät kokonaiseksi radaksi, joka näytti seuraavalta: hyppy - putki - hyppy - hyppy - hyppy takaakiertäen - hyppy - putki - hyppy. Rata sujui aina hyvin takaakierrolle asti, ja siitä eteenpäin ja kun saatiin muutama onnistunut suoritus radalle jätettiin treenit siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti