tiistai 22. maaliskuuta 2016

#177 Veljekset treenaamassa

Lähdettiin kerran molempien poikien kanssa hallille treenailemaan.

Juicen kanssa treenailtiin aluksi vain vauvaputkella muutamia toistoja aina hitaasti putkea pidentäen. Loppupeleissä päästiin suoristamaan putki kokonaan ja jätettiin homma siihen ensimmäisen kierroksen osalta.

Toisella kiekalla otettiin muutama toisto vauvaputkelle ennen kuin siirryttiin täysin suoralle putkelle. Otettiin täysimittaista suoraa putkea pari kertaa ja pikkuinen rallitteli putken onnellisena lävitse, joten jätettiin putkittelut siihen.

Lopuksi otettiin muutama hyppy, niin että rima oli vain puoliksi ylhäällä. Muutaman onnistuneen hypyn jälkeen jätettiin homma siihen.

Paten kanssa tehtiin ihan kunnon rataa ja homma sujuikin ihan mukavasti. Oma ohjaus oli taas jostain puskista repäistyä paikoitellen ja kerran meinasin komeasti mätkähtää tekonurmeenkin, sillä lähdin puoli askelta liian reippaasti meidän uudelle matolle ja tunsin jo miten pito katoaa lenkkarien alta ennen kuin pääsin taas jatkamaan matkaa suhteellisen kunnialla.

Oma ohjaus pitäisi saada joustamaan ja jatkumaan paremmin, mutta ehkä siihen auttaa vain ahkera treenaaminen pitkällä radalla ja usealla toistolla omalla kohdalla.

Ehkäpä pitäisi joskus treenata ilman koiraa??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti