lauantai 5. maaliskuuta 2016

#172 Haahuilua


Lähdettiin tammikuun lopulla muutaman meidän seuralaisen kanssa Saarijärvelle epiksiin. Aluksi mulla oli ajatuksissa startata vain supermöllissä ja möllissä, mutta mut saatiin käännytettyä ja kävin siirtämässä meidän lisästartin kisaavien radalla viralliseksi startiksi.

Supermölleissä halli toimi hyvin ja rata sopi sinne hyvin. Kuitenkin radan alku oli jotenkin takkuinen eikä päästy tarpeeksi ajoissa yhteisymmärrykseen joten radalta saatiin "hyl".

Mölliradalla homma hajosi taas heti alkuun ja tältäkin radalta "hyl".

Kisaavien radalta en edes odottanut mitään, mutta kun huomasin että radalta puuttuu keinu, heräsi pieni toivo pärjäämisestä. Rata sujui suhteellisen hyvin 6 esteelle joka oli suora putki jonka jälkeen olisi pitänyt tulla kepeille putken ja keppien välistä. Mietin että juoksisin merkkaamaan putken päähän, mutta päätin jättää sen ajatuksen tasolle ja yritin saada Paten tulemaan putken ja keppien välistä, mutta koirani päätti toisin ja rallatti putkesta takaisin joten tässä kohtaa HYL. Jatkettiin rata kuitenkin loppuun ja saatiin ihan hyvä rata aikaan.

Keppien onnistuminen radalla korvasi mulle epäonnistumisen radalla ja osoitti että meillä olisi mahdollisuuksia jopa virallisilla radoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti