tiistai 8. maaliskuuta 2016

#173 Ihmisnuolia

Mistä te haluaisitte lukea postauksia tai kuulla lisää? Jos teiltä löytyy jotain toiveita postauksille jättäkää niitä mieluusti kommentteihin niin pyrin toteuttamaan niitä aina kun sopiva väli löytyy.

Päätin poistua agilityn kohdalla meidän mukavuusalueelta ja otin meille meidän tasoa ylemmästä ryhmästä paikan treenipörssistä.

Ryhmän taso oli mölli3-kisaavat ja ryhmä treenaa vuoroviikoin koiran ja ohjaajan tekniikkaa. Meidän kerta osui ohjaajan tekniikkaviikolle. Tämän viikon treenattavana juttuna oli ihmisnuoli joka oli meille ihan täysin uusi juttu.

Me aloitettiin homma ihan alusta ja tehtiin pienissä paloissa ihmisnuolta. Saatiin toimimaan homma ihan hyvin ja pariin kertaan huomasin itsekkin miksi homma kosahti ja yleensä silloin seisoin ihan liian kaukana hypystä. Välillä tuntui että joutuu seisomaan niin lähellä hyppyä että ei voinut uskoa että koira mahtuisi kääntymään ja laskeutumaan niin pieneen väliin, kuin mitä piti jättää.

Kuitenkin saatiin homma toimimaan ja päästiin tekemään tehtävää niinkin pitkälle että alettiin käyttämään hommaa parin hypyn kohdalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti