tiistai 12. tammikuuta 2016

#157 Kepittelyä

Marraskuun lopulla treenattiin keppejä omatoimitreeneissä ihan urakalla. Aluksi meidän blondille piti muistuttaa kaikkien ohjurien kanssa että mites niitä keppejä oikein tehdäänkään, mutta kunhan herra muisti mitkä kepit olivat, alkoi homma sujumaan hyvin ja saatiin hienoa pätkää aikaan.

Aluksi tehtiin pelkkiä keppejä niin, että keppien loppupäässä oli vain neljä ohjuria. Kun kepittely sujui näin, alettiin lisäämään mukaan esteitä keppien jälkeen. Muutamalla kerralla otettiin kepit - putki - hyppy pätkää niin, että ensin otettiin mukaan putki ja siitä hiljalleen myös hyppy.

Kun tämä pätkä sujui, otettiin alkuun yksi hyppy lisää ja tehtii muutaman kerran vain hyppy-kepit pätkää ja kun saatiin näin sujumaan otettiin mukaan myös loppupään esteet. Muutaman onnistuneen toiston jälkeen jätettiin treenit siihen.

Treenien jälkeen sai olla kyllä tyytyväinen sillä ei olla tätä ennen otettu esteitä mukaan keppien kanssa vaan ollaan vain kepitelty. Tästä on hyvä jatkaa keppien mukaan ottamista rataan jos saataisiin hiljalleen meidän rata sen näköiseksi että meillä olisi joskus mahdollisuuksia päästä jopa virallisille radoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti