tiistai 17. marraskuuta 2015

#141 Lihashuoltoa

Olen muutaman kuukauden miettinyt Paten hierottamista ihan mielenkiinnolla, jos pojalta löytyisi jotain jumeja, koska sen kanssa treenataan kuitenkin ahkerasti agilityä ja se on muutenkin vähän kengurun poikanen.

Varasin ajan Teija Syynimaalle joka oli vielä opiskelija kun me käytiin, mutta tiesin että hän oli hieronut aktiivisesti koiria koko ajan, joten hyvillä mielillä lähdimme Paten kanssa sinne. Varasin ajomatkaan hyvin aikaa, sillä en tiennyt missä paikka sijaitsee, joten jouduttiin hetke etsimään oikeaa osoitetta, joka kuitenkin löytyi suhteellisen helposti, yhden 10km ylimääräisen lenkin jälkeen : D

Kun päästiin paikalle kävin tekemässä Paten kanssa pienen lenkin, ennen kuin lähdettiin tapaamaan hierojaa. Hieroja oli todella mukava ja tilat siistit.

Pate oli suhteellisen rauhallinen koko hieronnan ajan, mitä nyt välillä yritti nousta seisomaan, mutta hyvin kuitenkin makasi kunhan vain rapsutteli poikaa koko ajan. Mitään isompia jumeja ei löytynyt, mutta selässä oli jotain jumia samaten kuin toisessa lonkassa.

Saatiinkin ohjeeksi käydä aina välillä näyttämässä poikaa jotta selän tilannetta saadaan seurattua. Ajattelinkin varata ensi vuoden puolelle seuraavaa hierontaa, jotta saadaan käydä katsomassa tuo selän tilanne ja sitten siitä aina sopivin väliajoin olisi tarkoitus alkaa hierotuttamaan poikaa, jotta selkä ei ainakaan huonompaan suuntaan menisi.

Oletteko te hierotuttanut koiraanne tai oletteko suunnitelleet hierotuttamista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti