tiistai 10. marraskuuta 2015

#139 Startti ongelmia

Nappasin meille lennosta vielä kolmannet treenipörssitreenit samaan ryhmään, sillä kyseinen ryhmä oli mukava ja oli hyvä päästä toisen ihmisen silmien alle jolla oli erilainen tyyli valmentaa kuin meidän vakivalmentajalla.

Rata oli suhteellisen helppo, mutta kolmantena esteenä oli rengas, jota ei olla ikinä menty radassa, joten tiesin että homma tyssää siihen tai sitten jollain ihmeellä Pate suorittaa esteen oikein. Ensimmäinen treeniaikamme kaatui siihen, että koira vain varasti lähdöissä joten useamman palautuksen jälkeen lähdettiin kentältä pois ja jäätiin odottamaan seuraavaa vuoroa.

Toisella kierroksella päästiin tekemään rataa ja muutama kerta hiottiin rengasta kunnes meille sanottiin että jatkaa vain rataa normaalisti eteenpäin. Rata onnistui hyvin aina takaakierroille asti, mitä Pate ei olisi tehnyt millään. Oikealle puolelle takaakierto onnistui, mutta vasemmalle ei koira millään kiertänyt estettä, eikä mennyt sen jälkeiseen putkeen. Kun sain koiran putkeen ja A:lle palkkasin siihen, sillä otin tämän pätkän samalla kontakti treeninä, koska meidän kontaktit tarvitsevat PALJON treeniä.

Treeneistä ei jäänyt hyvä fiilis ekan vuoron vuoksi, mutta tätä se on koiran kanssa tehdessä että aina ei voi onnistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti