tiistai 3. marraskuuta 2015

#137 Möllimestaruuksia

Lakke järjesti 20.9 epikset joissa meidän ei alkutietojen mukaan pitänyt kisata, mutta jotenkin minut ylipuhuttiin ja tuotatin koiran itselleni ja ilmoitin mut ja Paten möllimestaruus luokkiin.

Agirata meni hyvin ja ajattelin vain juosta koko radan täysiä lävitse enkä ajatellut isommin sitä, miten tultaisiin radalla pärjäämään. Radalla oli puomi jonka tiesin olevan meille ongelmaeste, mutta en stressannut siitä isompia vaan annoin vaan mennä, joka näyttäytyi meille 10 virhepisteenä. Ensimmäinen viitonen tuli siitä, kun muurilta puomille olisi ollut todella tiukka kulma, minkä johdosta Pate hyppäsi puomille sivusta, juuri kontakti alueen yläpuolelle. Toinen vitonen tuli sitten puomin toisesta päästä, missä Pate hyppäsi kontakti alueen ylitse... Tähän olisi voinut auttaa oman askeleeni hidastaminen, mutta päätin vain antaa puomin mennä ja olla välittämättä siitä tulevista virheistä.

Loppupeleissä selvittiin rata loppuun ajalla 18.56 ja 10vp:llä joka oikeutti meidät neljänteen sijaan.

Hyppyradalla meillä menikin vähän huonommin, sillä Pate pääsi radan loppupuolella hyppäämän yhden esteen väärästä suunnasta huonon ohjauksen takia, joten tästä 10vp. Muutenkin lopussa ohjasin huonosti jolloin Pate teki ihmeellisiä kiemuroita esteiden jälkeen. Kuitenkin maaliin päästiin ajassa 25.25 ja tämä oikeutti meidät kolmanteen sijaan.

Agility ja hyppyrata olivat molemmat möllimestaruusluokkia ja luokkien yhteen lasketun tuloksen jälkeen oltiin Paten kanssa Medien Möllimestaruuksien kakkosia.

Olen todella tyytyväinen näihin kisoihin ja tälläisellä draivilla yritetään jatkaa myös tulevissa kisoissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti