tiistai 27. lokakuuta 2015

#135 "Mitä hittoa me tehään?"

Toisissa pörssitreeneissä meillä ei ollut mitään valmista rataa, vaan saatiin itse suunnitella ratapätkät kentällä olevasta radasta. Ainut vaatimus oli se, että radasta löytyy vähintään viisi estettä. Aluksi näytti siltä, että en saisi millään mitään rataa valmiiksi, mutta lopulta kasasin meille yhden viiden esteen pätkän.

Ensimmäiseen pätkään kuului hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy. Helpolta kuulostava pätkä, mutta ensimmäinen ongelma oli siinä, että saisi koiran kääntymään putkeen eikä sinkoamaan puomille ja sitten se, että olet ns. putken takana, kun koira tulee putkesta jotta se kääntyy hypylle.

Pätkää hiottiin muutamaan otteeseen ennen kuin saatiin se sujumaan. Kun pätkä sujui päästiin siirtymään toiselle kierrokselle jolloin tehtiinkin sitten pidempää rataa.

Ensin tehtiin hyppy-putki-hyppy-takaa kierto-hyppy pätkää ja kun saatiin tämä sujumaan, siirryttiin hyppy-putki-hyppy-takaa kierto-hyppy-hyppy pätkälle jonka onnistuessa saatiin lupa jatkaa eteenpäin joten loppuviimein tehtiin pätkää hyppy-putki-hyppy-takaa kierto-hyppy-hyppy-putki pätkää jonka jälkeen palkka ja lopetus.

Oli mielenkiintoista suunnitella treeneissä oma rata jo valmiina olevasta radasta ja nähdä miten monimuotoista tämmöinen treeni voi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti