lauantai 17. lokakuuta 2015

#132 Pörssitreenejä

LAKKE:lta löytyy treenipörssi josta on helppo ottaa itselleen sopivia treenipaikkoja tai antaa oma treenipaikka pois jos käykin niin että haluaa treenata lisää tai ei itse pääse treenaamaan. Itse olen tätä ominaisuutta nyt muutamien treenien osalta hyödyntänyt ja ekat treenit me treenattiinkin lainapaikalla syyskuun alussa.

Otin meille lainapaikan meidän ryhmäkaverin vetämästä ryhmästä ja tehtiinkin samaa rataa mitä tehtiin maanantaina omassa ryhmässä. Tuntui jotenkin helpolta kun tiesi mitä haetaan ja olinkin ehkä vähän liian itsevarmana lähdössä treenaamaan, kun tuntui hyvältä heti alusta.

En tiedä johtuiko epäonnistuminen siitä, että en ohjannutkaan koko ajan samalla tavalla kuin maanantaina vai mistä, mutta varsinkin 6-7 väli oli todella vaikea koska Pate ei millään halunnut mennä putkeen. Tuo koira on semmoinen että se joko irtoaa putkeen tai se ei sitten irtoa millään... Saatiin homma kuitenkin etenemään ja hiljalleen rata toimi koko alun osalta ja lopuksi tehtiinkin sitten 1-13 pätkää koko radalta.

Jätin radan tahallani tuohon, vaikka oltaisiin saatu tehdä koko rata, mutta kun Pate ei vielä kepittele kokonaan ilman verkkoja tai ohjureita niin en sitten halunnut lähteä kokeilemaan kepeille vaan palkkasin 13 jälkeen.

Tämä rata oli kyllä todella mukava ja mielenkiintoinen, sillä radalla taisi olla eri ohjaus jokaiselle esteelle.... Pääsipä ainakin kokeilemaan monia eri ohjauksia radalla ja oppimaan uusiakin ohjauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti