lauantai 12. syyskuuta 2015

#122 Omatoimista etuilua

Meidän omatoimitreenaus on 70% haahuilua ja 30% tekemistä, sillä en oikeastaan ikinä suunnittele meidän omatoimitreenejä etukäteen vaikka kyllä kannattaisi, sillä yleensä vain mennään hyödyntämään kaikkea mitä kentällä on valmiina.

Aloitettiin omatoimitreenit hyppy-hyppy-takaakierto-hyppy tehtävällä. Tehtävä sujui suhteellisen hyvin, mutta Pate ei jonkin takia oikein käänny takaakiertoon, jolloin tehtävä tuppasi tyssäämään siihen kohtaan... Kuitenkin saatiin tehtävä suoriutumaan hyvin ja otettiin myös omatoimisesti vähän pakkovalssia. Saatiin homma toimimaan taas suhteellisen hyvin joten muutaman toiston jälkeen oli hyvä lopettaa.

Ollaan aloiteltu ETEEN käskyn käyttämistä jotta saisin karsittua radalla käskyt vain muutamaan. Rakensinkin radalle kolmen hypyn suoran neljän metrin väleillä. Jätin puomit aluksi maahan ja siitä hiljalleen siirsin ne ensin niin että toinen pää oli pidikkeillä ja siitä kokonaan pidikkeille. Pate ymmärsi käskyn hyvin joten sitä on hyvä alkaa nyt käyttämään treeneissäkin.

Viimeisenä tehtävänä mentiin kepittelemään ja lisäsin yhden ohjurin lisää, joten toisella puolella oli nyt 3 ohjuria. Kepittely meni todella hyvin enkä edes tiedä että olisiko Pate huomannut että ohjureita oli enemmän. Nyt muutamat treenit kolmella ohjurilla ja ehkä meillä on pian kokonaan toiselta puolelta verkot poissa.

Kun kaikki päätehtävät olivat siivottu tein Paten kanssa vielä vähän takaakiertoja samalla kun odotin kyytiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti