tiistai 8. syyskuuta 2015

#121 Ryhmä 10.08.2015

Elokuun helteiden saapuessa ei päästy treenailemaan ratoja, mutta keskityttiin muihin pieniin juttuihin.

Meillä keppien opetteleminen on todella vaiheessa ja ollaankin siirtymässä verkoista ohjureihin. Tällä hetkellä meillä on vasta pari ohjuria, mutta homma toimii jo niin hyvin että saadaan pian varmaankin lisätä ohjureita jos päästäisiin joskus ohjureilla ennen kuin niitä aletaan ottamaan pois.

Nyt kuitenkin meillä oli kahdet kepit käytössä joten suorilla kepeillä oli verkot. Pate kepitteli todella hyvin ja välillä näytti jopa agilitykoiralta kepitellessään. Yhden kerran koira onnistui juoksemaan suoraan verkkoon joten mietin että ottikohan koira siitä itseensä, mutta samalla nopeudella ja hyvällä tyylillä jatkettiin vielä muutaman kerran.

Otettiin matkaan myös meille uusi ohjauskuvio eli pakkovalssi. Päästiin tekemään helpotettua versiota ja haettiin vain onnistumisia valssiosalle. Tehtävä meni siis hyppy - pakkovalssi - hyppy tyylillä mutta me tehtiin vain pakkovalssia.

Pistin Paten istumaan esteen eteen ja joko vasemmalta tai oikealta puolelta pyydettiin koiraa sen puolen kädellä tulemaan jonka jälkeen peruutettiin ja pistettiin koira hyppäämään esteen ylitse vastakkaisella kädellä jonka jälkeen jatkettiin toiselle hypylle samalla kädellä ohjaten millä koira haettiin valssiin. Pari kertaa tarvi harjoitteluun, mutta hiljalleen pakkovalssi alkoi sujumaan ja päästiin ihan hyvälle mallille.

Lopuksi otettiin vielä lähtöön palkkaamista että saataisiin Pate pysymään paikoillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti