lauantai 5. syyskuuta 2015

#120 Sekalaisia kuvia



 

Treenailujen ohessa on tullut myös kuvattua muitakin koiria kun innostuin testaamaan uutta kameraa ja objektiivia koirakuvauksessa ja mallikoiraksi päätyi serkkujen koira.

 
Juice viettelee mukavaa elämää maalla ja pieni jaksaa hakea palloa vaikka koko päivän jos joku sen vain sille heittää. Ihanan hassu pikkukoira <3 Juice on saanut myös kissa ystävän kun maalle on muuttanut maatiaiskolli Topi.


Pate viettää viikkonsa pääasiassa nukkuen ja kokeillen jos jotain makupaloja saisi.

 Muuten treenaillaankin Paten kanssa kerran tai pari viikossa agilityä ja joskus satunaisesti jotain muutakin. Syksylle / talvelle katsellaan että päästäisiinkö rally-tokoakin treenaamaan kun meidän seuramme on kysellyt seuralaisten intoa rallyyn.

Toivon kyllä että ryhmä tulisi sillä rally kuullostaa semmoiselta lajilta mikä meille voisi sopia kun itse en ihan ehkä tarpeeksi pilkunviilaajaksi jaksaisi ruveta mitä toko vaatisi.

Myös Paten FIX rekisteröintiä/merkintää on tullut aina satunnaisesti mietittyä ja nyt varmaankin kun saadaan koiralle seuraavaa ell aikaa tulevaisuudessa kysytään tuostakin kun Patelta siru jo löytyy.
Muuten ei mitään ihmeempiä kuulu. Jos teillä tulee jotain mieleen mistä haluaisitte minun kirjoittelevan niin jättäkää mieluusti jotain jälkeä tuonne kommenttiboksiin niin voin aina sopiviin väleihin kirjoitella toivepostauksia kun tuntuu että blogi täyttyy vaan treenipäivityksistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti