sunnuntai 5. lokakuuta 2014

#80 Toivotonta menoa

Eilen oli taas treenien aika ja treenailtiin eri esteitä omaan tahtiin. Treenattiin aluksi kunnon A:ta ohjattuna ja homma meni ihan hyvin, vaikkakin multa meinasi loppua kädestä pituus, kun koira oli remmessä ja meidän vauhtihirmun takakoivet ei oikein tykänneet pysyä siellä oikealla paikalla.

Toisena ohjattuna esteenä otettiin puomia, joka meni muuten hyvin, mutta alastulossa saataisiin jarruttaa vielä enemmän jotta saataisiin Paten takakintut pysymään alastulossa. Hiljalleen sekin alkoi sujumaan ja omien käskyjeni takia sain Paten jopa pysähtymään alastulolle, mutta laitetaan se treenin puutteen piikkiin.

Muuten treenattiin vain rengasta, keppejä ja keinua. Rengas sujui hyvin ja saatiinkin onnistuneita suorituksia useampi.

Kepit sitten olivatkin oma katastrofinsa, kun Pate päätti pariin otteeseen jäädä vain pyörimään keppien väleihin, vaikka tiedän että Pate osaa kepitellä hyvin kun alkuvuodesta kepiteltiin sen verran paljon ja hyvin, että en sitten tiedä mikä Pateen nyt meni. Treeniä siis tarvitaan.

Keinu oli positiivinen yllätys, eikä koira enää siitä tuumannut mitään, vaan Pate olisi vaikka suorittanut koko esteen jos sen olisi vain antanut...

Näillä fiiliksillä lähdetään selvittämään päästäänkö viimeiselle treenikerralle, vai odotellaanko mahdollisia uusia ryhmiä tai omatoimisia treenejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti