lauantai 18. lokakuuta 2014

#81 Viimmoiset treenit ja sosiaalistamista


Jotain tuon näköistä oli tiistaina tarjolla viimmoisissa agility treeneissä.

Viimeisten treenien ohjatuksi jutuksi otettiin pituutta vain parilla palalla ja pöytää. Meillä oli tuossa pituus-pöytä pätkällä suurin ongelma jarrut.

Väli oli niin lyhyt ja kun treeniä ei ole paljoa alla, niin ei oikein koordinaatiokaan toimi joten Pate taisi pari kertaa tippuakkin pöydältä liiallisen vauhdin takia. Harjoiteltiin lopuksi oikein kunnon lähtöä, niin että pistin Paten istumaan ja koira joutui odottamaan käskyä radalle.

Eipä tuosta oikein vielä mitään tullut, mutta varmasti jos talvella päästään halliin treenailemaan kunnolla tai sitten kesällä jos saisi taas paikan jostain ryhmästä. Katsellaan miten tässä talven aikana päästään treenailemaan.

Loppu aika treenailtiinkin itsenäisesti keppejä sekä kolisuteltiin keinua. Meillä tuo keinu ei enää isompia hätkähdyksiä aiheuta joten aika lungi tapaus taitaa Pate olla.

Pussiakin otettiin muutamaan otteeseen ohjattuna ja hyvin meni pörriäisellä pussikin, vaikka sitä ollaan viimmeksi helmikuussa otettu hallissa.

Treenien päätteeksi kannettiin esteet konttiin odottamaan ensivuotta ja annettiin samalla koirien juoksennella vapaana kentällä. Pate sai ohjaajan Rölli aussin kanssa jopa vähän leikkiä aikaan ja muutenkin oli mukana vaikka useampi koira oli porukassa.

Seuraavia agility haasteita odotellen : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti