tiistai 23. elokuuta 2016

#202 - Blogi 3v

Kolme blogivuotta takana. Kolme vuotta blogimaailmassa on oikeastaan ihan vielä lapsen tasolla, jos miettii joitain blogeja jotka ovat olleet lähes vuosikymmenen netissä. Meille kuitenkin kolme vuotta on iso asia, sillä muutamaan otteeseen en uskonut tämän blogin näkevän tätä merkkipaalua.

Blogi on muuttunut jollain tapaa viimeisen kolmen vuoden aikana. Ulkoasua ollaan hiottu, banneri on muuttunut, postaustahti on säännöllistynyt ja postauksissa ollaan käyty olemassa jäljessä ja ottamassa kiinni ja pidetty taas pidempää postaustaukoa.

On luotu blogille uusia sivuja ja muokattu vanhoja, tehty muutamia haasteita sekä pohdittu asioita. Ollaan ressattu ja päätetty mennä oman fiiliksen mukaan. Iloittu uusista lukijoista ja saatu uusia mahdollisuuksia.

Kolme vuotta on pitkä aika. 1096 menneen päivän aikana on tapahtunut kaiken näköistä joista vain murto-osa on raportoitu tänne blogiin, niistäkin negatiivisemmat osat yleensä vain jossain sivulauseessa.

Blogin alkutaipaleeseen on mahtunut vaikka ja mitä ja toivottavasti vielä saadaan kaikkea mahtavaa mahtumaan mukaan ja ainakin toiset kolme vuotta blogin mittariin lisää ikää. Näihin sanoihin ja tunnelmiin päätellään tämä lyhyt muistelo ja palataan taas 365 päivän päästä pohtimaan uudelleen blogin matkaa vähän vanhempana ja viisaampana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti