lauantai 6. helmikuuta 2016

#164 Kontaktitreeniä

Syksyn viimeisissä ryhmätreeneissä saatiin valita kaksi estettä kepeistä, keinusta, renkaasta, A:sta tai puomista.

Meidän valinta kohdistui keppeihin ja A:han. Kepittely meni ihan hyvin ja saatiinkin meno sujumaan ihan hyvin. A:lla otettiin suurimmaksi osaksi vain kontaktiasentoa jotta saataisiin koira joskus stoppaamaankin kontakteille.

Ongelmana tuntuu olevan meillä se, että Pate ei vain tajua käskyä "Ota" radalla eikä näin ollen pysähdy kontakteilla vaikka miten yritän sitä pysäyttää. Yksi keino millä olen saanut meidän kontaktit jotenkin onnistumaan alastulossa on se että alan jo hyvissä ajoin antamaan Patelle käskyä jolloin koira stoppaa liian ylös mutta kuitenkin vielä sallittaville rajoille, mutta haluaisin tämän pois niin että koira alkaisi stoppaamaan etutassut maahan vaikka käsky tulisikin miten ajoissa.

Ehkä me tarvitaan vain hirveästi treeniä tässä asiassa eikä varmastikkaan hommaa helpota se että olen epiksissä alkanut tekemään juoksukontakteja Paten kanssa ja toisaalta olen myös miettinyt että siirtyisin kokonaan juoksareihin vaikka tiedän että jossain vaiheessa tästä voisi tulla meille ongelma kunhan molemmat vielä tästä kehitytään ja jos koirani päättää napata jostain lisää vauhtia vuosien saatossa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti