lauantai 4. tammikuuta 2014

#28 Miks juuri Cock a poo?

Ajattelin kirjoitella teille tälläisen miksi juuri Cock a poo postauksen.

Varsinaisesti en ajatellut juuri Cock a poon hankintaa kun koiran hankintaa aloin ajattelemaan. Pitkän aikaa haaveilin Austraalian terrieristä mutta suunnitelmiin tuli viimme syksynä pieni mutka matkaan ja meille kotiutui Cock a poo uros.

Koiran hankinnasta ollaan puhuttu jo jonkin aikaa, mutta ikään ei päästy vain siihen vaiheeseen että päätettiin se koira oikeasti hankkia. Kun sitten lähdettiin Tampereelle katsomaan Juicea ja saatiin tietää, että Pate oli vapaana, tuli ostopäätös tehtyä noin tunnissa.

Tämän jälkeen alkoikin tarvikkeiden hankinta ja pennun saapumisen valmistelu.

Voin sanoa ihan hyvällä omalla tunnolla että ei tiedetty rodusta mitään eikä kyllä vieläkään paljoa tiedetä rodusta.

Kokemukset rodusta on hyvät ja Pate on välillä kunnon sohvaperuna ja taas välillä mentäisiin vaikka 20 kilsaa putkeen lenkillä. Ainut miinus on siinä että välillä tuntuu siltä että koiralla on valikoiva kuulo...

Turkillisena hoitoon joutuu kiinnittämään vähän huomiota ja turkkia saakin leikata joka kuukausi. Vielä ei kyllä olla koskettu kokonaiseen turkkiin, vaan ollaan vaan "pentuajan" trimmauskohdat trimmattu. Tarkoituksena olisi keväällä lyhentää turkkia vähäsen jos koirasta saisi vaikka vähän siistimmän.

Mielenkiinnolla odotan miten Pate muuttuu vuosien aikana ja millaiseksi kaveriksi tuo osoittautuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti