perjantai 7. helmikuuta 2020

#226 - shoppailua ja lisää treeniä

Meidän treenit on mennyt hyvin ja vaikka treeneissä on saanut miettiä onko treenattavana ollut jänis vai villakoira mix, on treenejä saatu silti vedettyä hyvin ja suoritukset ovat menneet hyvin.

Treeneissä tehtiin askel tehtäviä ja jatkettiin samalla myös asennoissa olemista jatkamista. Paten kanssa keksittiin myös miten saadaan yhden askeleen tehtävät sujumaan paljon paremmin. Kunhan vain villakoiran aivot saatiin matkaan, oli tehtävien suorittaminen suhteellisen nopeaa ja siistiä, mutta vielä saadaan hioa menoa siihen, että voitaisiin edes alkaa ajattelemaan kisaamista.


Pate sai myös yläpuolella olevissa kuvissa näkyvän uuden pannan, sillä pojan edellinen panta alkoi olemaan niin huonossa kunnossa että uusi panta oli todellakin tarpeen.

Uusi panta on Hobbyn S kokoinen sini-musta kangas panta. Panta on pehmeä, mutta silti tukeva ja siinä on soljen kohdalla hieman puolikuristavaa pantaa muistuttava pala, vaikka se on kuitenkin ihan solkipanta. Pannalla oli hintaa 7,95€ ja pantoja löytyi myös muissa väreissa ja kokoissa. Tämän pannanhan siis ostin ihan K-supermarketista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti