lauantai 18. heinäkuuta 2015

#106 Kepittelyn haasteita

22.06. olleissa treeneissä meillä tuli tehtäväksi sylkkärin teko speed bumb esteelle. Tehtävä sujui hyvin ja saatiinkin homma onnistumaan helposti. Kun sylkkäri sujui pelkälle hypylle jatkettiin siitä suoraan putkeen. Meillä tuo putkeen irtoaminen oli liian innokasta verrattuna siihen mitä se ehkä tässä tilanteessa olisi saanut olla joten minulle ei oikeastaan jäänyt paljoa aikaa edes komentosanalle...

Kuitenkin sylkkäri tehtävä saatiin onnistumaan ja päästiin jatkamaan kepeille. Kepittelyssä me ollaan Paten kanssa aina viimoisena, sillä olemme meidän ryhmästä ainoita jotka on opetettu verkoilla, joten ohjurilliset treenaavat ensin ja lopuksi meille asetellaan verkot. Kysyin kuitenkin valmentajalta että onnistuisiko alkaa hävittämään meiltä verkkoja vaihtamalla ne ensin ohjureiksi ja siitä sitten mahdollisesti joskus ihan ilman mitään pujotteluksi.

Tämä sopi hänelle hyvin, joten jätimme aluksi yhden verkon pois ja korvasimme sen ohjurilla. Pujottelu sujui taas hyvin, kunhan muistin itse vain ohjata aina ohjurin puolelta. Lopuksi tehtiin kahdella ohjurilla kepittelyä ja siitä on toivottavasti hyvä jatkaa tulevaisuudessa ohjureille opettelua.

Lopputreeneistä saatiinkin taas pitkästä aikaa kaivaa naksutin esiin kun alettiin treenaamaan rengasta. Homman nimenä oli se, että aina kun koira meni renkaasta lävitse, tuli sille naksauttaa ja joku heitti namin. Muutaman onnistuneen toiston jälkeen oltiin kotiläksyä vaille valmiita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti