lauantai 31. toukokuuta 2014

#61 Kuukausikatsaus 3/14, 4/14 & 5/14

Luulin tehneeni vuosikatsauksen maalis- ja huhtikuulta mutta ne olivat päässeet unohtumaan. Joten korjataanpas tilanne : )

Maaliskuussa rahaa meni 45€ josta yli puolet ruokaan ja loput muihin kuluihin. Kolmessa kuussa Pateen oli mennyt rahaa 152,43€ jolloin minun viidentuhannen euron rajastani oli jäljellä 4 847,57€. Rahaa on siis arvioni mukaan vielä hyvin käytössä ja kesäkuun jälkeen saakin taas ynnätä kolmen kuun menot yhteen ja miinustaa tuosta rahasta. Summaanhan on siis sisällytetty mahdolliset yllärikulut.

Huhtikuussa selvittiin pienemmillä menoilla ja rahaa menikin vain 36€. Rahaa meni ruoan ja muiden kulujen lisäksi harrastuksiin kun päästiin muutamaan mätsärikehääkin käymässä.

Tässä kuussa on tullutkin sitten vähän tuhlailtua, kun rahaa on mennyt 78,05€. Kuitenkin rahaa on mennyt hyödylliseen sekä harrastuksiin.

Näillä tiedoilla on hyvä vaihtaa kesäkuuhun ja kesään : )

I thought that I had made monthly summing from march and april but I had forgotten them. So let's fix that.

In march we spent 45 euros and over half of that sum made food. In three months there has gone 152,43 euros when my 5 000 euros limit is still 4 847,57 euros left. In my opinion there is a great amount of money still to use and after june I'm able to sum other three months and see how much I have left after six months. That 5 000 euros includes supraise costs.

In april we spent only 36 euros. That money went on food and other costs like couple ring payments.

This month there has been a little bit spending because we have used 78,05 euros. It has gone on food and some hobbies as well something else.

In these information is great to move to june.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti