maanantai 14. huhtikuuta 2014

#52 Match show


Lähdettiin eilen taas pitkästä aikaa mätsäreihin. Paikkana oli Ilmajoen Riistavalli ja samalla meidän ensimmäiset ulkomätsärit.

Sää ei meitä valitettavasti suosinut, vaan koko päivän satoi vettä kuuroissa. Kuitenkin meidän kehien aikana oli juuri sopiva sateeton hetki, joten ei tarvinnut vesisateessa esittää Patea.

Pentujen kehän aluksi kaikki pennut olivat yhdessä ja porukka jaettiin puoleen, josta toinen puoli esiintyi ensin ja sitten toinen puoli. Omasta mielestäni pentuja oli liikaa tuossa tilanteessa ja meillä menikin esiintyminen aika pitkälle plörinäksi.

Tämän jälkeen jaettiin parit ja me olimmekin ensimmäisessä parissa. Nyt esiintyminen sujui paremmin, vaikka ei saatukaan ihan sitä parasta liikettä esiin. Seisotus meni hyvin ja hampaiden katsominenkin ihan ok. Omasta parista me saatiin punainen nauha ja jäätiin odottamaan punaisen kehän alkamista.

Punaisessa kehässä esittäminen meni paremmin sekä muutenkin kaikki sujui paremmin. Kuitenkaan ei päästy jatkoon, vaan jäätiin vieläkin ilman sijoitusta. Kuitenkin uutta kokemusta ja treeniä tuli molemmille, joten näillä eväillä on hyvä jatkaa kohti seuraavia mätsäreitä jotka odottavat parin viikon päässä.

Nyt vain ahkeraa seisotustreeniä jotta pakka ei hajoaisi aina siellä viimmeisessä seisotuksessa : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti