lauantai 28. joulukuuta 2013

#25 Menestystä metsästämässä

Käytiin tänään Paten ja Juicen kanssa Lagu:n järjestämässä mätsärissä Seinäjoella. Mätsäri järjestettiin Hurtta hallissa.

Aamulla lähdettiin vähän liian ajoissa Seinäjoelle, joten jouduttiin hetki odottelemaan ennen kuin päästiin ilmoittautumaan. Kävin ilmoittamassa pojat ja alettiin odottamaan kehän alkua.

Kehät alkoivat vähän myöhässä ja jouduttiinkin odottelemaan aika kauan, sillä ennen pentuja oli veteraanikehä. Pentukehien alettua odotettiin poikien vuoroa. Pate oli ensin ja poika esiintyikin hyvin ja saan olla tyytyväinen pojasta sillä tuloksena oli punainen nauha ja pääsy taistelemaan palkinnoista.

Kun Paten kanssa päästiin kehästä, sainkin suoraan vaihtaa näyttelyhihnan Juicelle ja lähteä esittämään poikaa. Juice käveli ihan hyvin verrattuna siihen, paljonko Juicella on kokemusta hihnassa olosta.

Juice saikin sinisen nauhan ja saan olla tyytyväinen pojasta. Tästä onkin hyvä jatkaa Juicen kanssa remmitreenejä jos poikaa sitten ensi vuoden puolella ilmoittelisi mätsäreihin veljensä kanssa.

Nyt saakin kääntää katseet vuodelle 2014 ja alkaa miettimään että mitäs sitä ensivuonna tullaan Paten kanssa tekemään. Ainakin muutamat mätsärit pyritään kiertämään sekä mahdollisesti aloittamaan agility, ellen onnistu missaamaan kurssin alkua. Ja mistäs sitä tietää vaikka startattaisiin joissan agilityn harjoituskisoissakin.

Mutta näihin tunnelmiin päätetään tämä päivitys ja seuraavaan postaukseen kokeilen keretä editoimaan videota kehistä.

2 kommenttia: